......

Kom inte på någon bra rubrik...

Sitter och tittar klart på Sverige - Finland i OS och det ser bra ut! 3-0 och drygt 12 minuter kvar!

Det känns väldigt konstigt just nu dock, med vädret... med årstiden t.o.m! Det känns helt fel... fast rätt... fast fel ändå! Vid flera tillfällen både igår och idag när solen tittat in genom fönstret har jag fått en känsla av att det är sommar ute! Det är inte så roligt att inse att det är 711 m snö ute, men samtidigt är det sjukt skönt. Det piggar helt klart upp och gör att livet känns bättre!

Lindas resa hit fick ställas in p.g.a. det här jävla vädret! Förhoppningsvis går det att åka imorgon istället, om inte, då är det torsdag som gäller.

Två konstateranden har jag gjort på slutet, eller... ett konstaterande och en upptäckt!

Konstaterande: iPhonen bara växer och växer (inte fysiskt) som inköp, om det fanns oro innan är den som bortblåst. Den är väl värd varenda krona!

Upptäckt: McDonald's dubbla cheeseburgare! Jag hör till skaran som ser McDonald's som ett ställe man äter på när man inte kommer på något annat, eller när man befinner sig i en stad där man inte har koll på resturangutbudet och vill veta vad man får. Det blir oftast en Big Mac eftersom... det känns som den ÄR McDonald's på något sätt. Men ja, jag köpte en dubbel cheeseburgare för någon vecka sedan och jag blev lite kär! Jag vet att många talat gott om vanliga cheeseburgare, men själv aldrig fastnat för den filosofin. Men nu med den dubbla var jag tvungen att testa, och det är den överlägset godaste hamburgaren jag ätit på mycket länge! Simpel, billig (18kr!) och god!

Ikväll är det semifinal i korpserien. Aston C Vikings mot IBK Erge, samma lag som förra veckan alltå. Då slutade matchen med 9-11 förlust. Men nu kommer den igen, nu med en spelare borta som var med senast och gjorde 3 mål. Förhoppningsvis har vi en målvakt som räddar mer idag, då kanske vi har chansen.

Men nu är det dags att dra!

Tur i oturen

Igår gällde det, för SAIK, för Edlund (för målrekordet). Jag hade en biljett... men jag var ändå inte speciellt peppad att gå till arenan tyvärr. Följde matchen via text-tv och kunde efter att sett resultatet gå lite som en berg-o-dalbana åtminstone se SAIK vinna med 9-6, dock utan några mål från Edlund. (Kan det varit något som diskret punktmarkerat honom tro? Hans pappa står ju trots allt i andra lagets bås och håller ordning.)

Nåja, jag gick inte och det var väl på sätt och vis lika bra. Jag är fortfarande nyfiken på arenan, men det får bli nu när slutspelet drar igång istället. Matchen vanns ju, vilket är trevligt, men jag ville se mål från Edlund, och det blev ju inga sådana.

Men idag är det match för mig! Klockan 21:30 drar den igång och vi möter ett lag med 17-18-åringar som har kondis så det räcker och blir över. Senast fick vi stryk, men det var ändå någorlunda jämnt. De vågade mer då, och hade en spelare som låg bakom det mesta. Han gjorde illa sig och kunde inte fullfölja matchen senast, och i hans frånvaro var vi det bättre laget. (Nu ska det inte krävas, men det ska tilläggas att vi inte var två kedjor heller.)

Jag önskar jag visste hur jag vill ha det nu när Linda kommer hit, men det vet jag inte. Kanske är det en varningens signal? Eller är jag bara feg? Eller vad är det egentligen? Det verkar bli komplicerat dock, på gott och ont. Det är alltid enklast när det känns avslappnat och naturligt... vilket inte lär vara fallet på samma sätt nu. Kommer det kunna kännas bra på ett icke avslappnat och onaturligt sätt? (Om vi leker med tanken att det blir så, jag kan givetvis ha fel!)

Det visar sig hur det blir. Vad som än händer hoppas jag att det känns bra efteråt. Om det är möjligt... men jag vill tro att det är det!

Lunch!

Lunchen ganska slut nu. Jag ska dona vidare med mina ledningar och annat snusk!

Tanken var att jag ska på bandy idag... men jag vet inte om jag orkar. Känner mig trött och kommer nog att följa matchen via text-tv eller något. Vill att Edlund ska slå målrekord! Fast det gör han nog inte idag, men antagligen mot Edsbyn i sista matchen! SM-guld för SAIK, yes? Kanske!

För övrigt, du som läser borde ta en ordentlig norrländsk promenad!

Blev orolig!

Hujhuj!

Gårdagen fick en läskig avslutning!
Jag lärde mig följande:
• Gå aldrig till träningen utan byxor (det är inte så blottande som det låter, hade shorts)
• Glöm inte nycklarna hemma (åtminstone inte kvällstid när dörrarna till trapphuset är låsta)

Inte nog med att jag har fått lite ont i halsen, jag fick ringa efter pappa strax efter 23, vilket kändes mindre snällt!

Nåja! Bäst att jobba på så tiden går! :)

Jag insåg just...

...att mina radbrytningar inte följer med när jag plublicerar från mobilen. Jag jobbar på att lösa det. Dålig (obefintlig) styckeindelning är INTE vackert!

Väntar på stafettpinnen

Det är lite lugnt just nu. Väntar på att en kollega ska lämna över stafettpinnen så jag får börja med det jag ska! Idag är det träning minsann, och på onsdag match. Det gillar jag! Jag gillar också att Linda kommer hit nästa lördag, det blir trevligt! Övrigt noterbart är... att jag troligtvis dingar 40 med min mage ikväll, samt att jag och Tat förhoppningsvis kan gå på bandy imorrn! Har varit så sugen på att besöka nya arenan (Göransson Arena) för att se på bandy... och nu har snart hela säsongen gått och det har inte blivit av! Nu är det sista hemmamatchen innan slutspelet! En spelare kan slå målrekord också, så det vore ju kul! :D Så ser det ut! Och jag har inga planer på att skaffa brödrinplantat, bara så ni vet! (även om deg säkert är nice att vara bloggetta)

Bussjävel!

Gaah! Jag var så pepp att blogga nu... men busshelvetet får mig att tro att jag har damp eller något. Åker s.k. "dragspelsbuss". Det värsta med det brukar vara att det gnisslar som fan i mitten, men i övrigt samma upplevelse som en vanlig, men inte fan. Jag undrar om bakdäcken är halvfulla med luft... för jag sitter och hoppar som en jävla känguru för minsta knöl i vägen! Jag har tryckt fel fler gånger än jag tryckt rätt och jag har vid flera tillfällen känt för att gå lös på saker runt mig som lämpat sig väl att slå på! Men jag har avstått, med ett undantag! :$ (slog på platsen bredvid strax efter Valbo). Blä, blev ju nästan åksjuk på kuppen! Nåja, en intressantare blogg kommer senare, förhoppningsvis skakar jag inte då!

FF7 = CHECK!

Så har ja äntligen klarat det enligt mig bästa spelet genom tiderna! Det krävdes en påminnelse om att jag kanske borde spela, och det gjorde jag! Och jag blev nästan liten besviken (till sist) att slutbossarna inte var svårare. Jag stötte på fiender under resans gång som ställde till betydligt mer problem, vilket inte känns som det ska vara fallet! Bl.a. tog det pinsamt lång tid innan jag förstod att en fiende som hela tiden sa "Gimme Elixir!"... jag slog och slog på den, men gjorde ingen skada... till jag plötsligt slogs av tanken "jag kan ju ge den elixir!" och så gjorde jag det, inget hände just då, men därefter så tog den skada, och stendog direkt! Men jag har fortfarande inte spöat Emerald Weapon som simmar runt i vattnet, och det är en svårare historia, som jag ska försöka ta mig an! I övrigt ska det jobbas vidare idag, helt själv med något svårt... det känns inte som jag kommer få så mycket gjort idag tyvärr, men jag ska försöka i alla fall! För övrigt känns inköpet av iPhone mycket bra! Den kommer vara användbar! :) Köpte två nya skivor igår till den. Eminem - Curtain call (den var billig, annars hade jag inte köpt... fanns några bra låtar) Metallica - S&M (äger den egentligen, men vet inte var den är... och känns fint att ha den att varva den andra musiken med!)

Hehehe

Det krävdes lättare haxxning, men här är min premiärblogg som inte är skriven vid datorn! Visst, det går långsammare, men samtidigt blir det mer aktuellt och inte så sjujävla långt som det har en tendens att bli annars. Nu kommer jag inte orka skriva långt, smidigt va? I save you some time! För övrigt, nu när det visat sig att man blir blogg-etta om man opererar brösten... kommer alla 12-13 (om ens det) inte börja tjata om sånt med? Eller är de smarta nog att förstå att matematiken inte går ihop. Jakten på nästa rubrik som ger en förstaplats som bloggare i Sverige har börjat! Det får vara allt för nu! :)

Nästa blogginlägg...

...kommer troligtvis att skrivas från någon annan plats än datorn!

Testade att logga in på blogg.se med min iPhone och det verkar bli riktigt fint att sitta och taffsa fram en blogg på den! Det är inte lika smidigt som att sitta här såklart, men istället för att släppa fina bloggidéer när motivationen finns så kan jag ju skriva istället för att vänta till jag kommer hem och inte längre är pepp att skriva blogg, utan har annat för mig!

Idag är tanken att jag ska skaffa Spotify Premium också. Dels för att man med abonnemanget jag nu skaffat fick något erbjudande om att ha det i ett halvår för halva priset (eller något sånt), och dels för att man behöver Premium för att kunna använda Spotify i mobilen, vilket antagligen kan vara en väldigt bra grej!

Jag har faktiskt varit så ärlig och så att jag köpt några skivor via iTunes...! Nämligen följande:

Amanda Jenssen - Happyland
Buckethead - Crime Clunk Scene (finns inte på Spotify, vilket egentligen gjorde det till den enda riktigt nödvändiga skivan)
Muse - The resistance
Paramore - Brand new eyes

Jag hittade även GTA Chinatown Wars i appstore!

Snart dags att dra till jobbet! För en gångs skull bryr jag mig om att få sittplats på bussen. Vill kunna sitta där och pilla, inte stå och trängas och riskera att tappa min nyinköpta pryl vid någon hastig inbromsning!

Jag längtar efter Lindas kramar (bl.a.)!

Det tar sig...!

Har inte börjat med min blogg än. Vilket beror på några olika saker. Dagen är ung, jag har ätit frukost och tittat runt lite the surfnetz och pratat med Linda.

Tydligen är det kärlekstema i WoW. Det är ju fint! Antagligen en del fina achievments (men totalt värdelösa) achievments möjliga att få! Nåja, det blir intressant såklart! Får kolla upp när jag kommer hem.

Nedräkningen har börjat! O_O Snart har jag köpt min telefon... jag tror jag blir nöjd! Sett till hur över förväntan nöjd jag blev med min iPod Touch så har jag en känsla av att även det här köpet kommer vara snäppet bättre än jag ens är medveten om. Sen att det finns en del andra intressanta telefoner, med Android som OS, som också verkar häftiga (samtidigt som de flesta är billigare) så... jag tror jag gör rätt val!

Ska komma ihåg att fråga vad jag ska tänka på för att inte få en räkning på 83000kr som någon tydligen fått som varit lite oförsiktig i sin hantering... jag vet inte om det var något tok med den fakturan eller om personen lyckats göra en riktig jävla blooper! I vilket fall ska jag se till att räta ut eventuella frågetecken så jag inte får en obehaglig överraskning!

Det ska bli fint i alla fall... det är alltid något speciellt att packa upp någon ny sak. En dator... ett tv-spel... den där känslan av förväntan och nyfikenhet! Naturligtvis är känslan mer omfattande ju mer omfattande sak det handlar om. Och i det här fallet är det ju i princip en liten dator, full av möjligheter... så det ska bli trevligt!

Nu blev jag för övrigt lite sugen på ett Nintendo (eh... ja, konsollen i det här fallet) 8-bitars. Hittade en sida förr där man kunde köpa begagnade upprustade såna som inte krånglar som de annars är kända för att göra med tiden. Det finns några otroligt nostalgiska spel jag inte skulle tacka nej till. Uforia är ett, något spel där man skjuter ankor och lerduvor med pistol... och även ett fotbollsspel där man kan döda spelare och skjuta superskott som inte går att rädda! Minnen från pre-7-årsålder! Kanske blir längre fram, och om spelen finns då givetvis!

Nu är det snart dags att gå till bussen! :o

Jag är pepp!

Det mesta känns... ganska rätt just nu! Det som kan bli bättre är givetvis disciplinen. Jag kan få saker gjorda som inte ska behöva skjutas upp och skjutas upp... och skjutas upp! (disk, städning... tvättning och sånt som gör underverk för lägenheten).

Men ja, på det stora hela känns mycket bra!

Trots en del turbulens senaste dagarna känns det mycket bättre med Linda. Kanske har svårigheterna och problemen bidragit med något positivt? Det känns onekligen så, även om det aldrig är kul och ofta kan vara jobbigt när det blir svårt. Men tålamod är grejen, tror jag! Det återstår att se vad framtiden har ett erbjuda... det är antagligen rätt bra att det är som det är nu, och ska saker och ting ändras på området är vi förhoppningsvis båda redo, och mycket klokare och mer erfarna när den dagen kommer, vilket isåfall är något bra!

För övrigt gick jag såklart och funderade på ovanstående när jag gick hem till päronen. Jag valde att slumpa alla låtar i hela iPoden, vilket ledde till att jag enbart fick höra låtar jag inte brukar lyssna på... vilket i sig är rätt anmärkningsvärt! Vad som var än mer anmärkningsvärt var att jag tänkte på texterna... låtarna som dök upp avlöste varandra med saker som verkligen kändes pikande till den rådande situationen. Det var nästan som om låtarna var menade att hjälpa mig tänka... (om det är så borde Apple kanske höja priset på iPods).

Apropå Apple så känner jag mig nu pepp att köpa telefon imorgon med, visst, en viss tvekan finns, men nu är den främst från mig själv, vilket känns bra. Men den lilla tveksamhet som finns bleknar ändå jämförelse med det positiva! Det känns alltid nervöst och tveksamt inför en investering av det här slaget, annars hade jag köpt mycket onödigt skit genom åren!

I övrigt har jag spelat lite NHL 10 nu den här helgen, och det är roligt igen. Det är lite si och så med att spela online eftersom mina matcher oftast dc:ar och jag torskar med 0-3. Men nu har jag en säsong där jag spelar som Edmonton Oilers, och det är mycket kul! Jag är statistikkåt och det är främst på det området det tillfredsställer, samt att det såklart känns rätt skönt att stänka dit puck efter puck också! Min målvakt har för övrigt häftigt ryskt namn... nämligen Khabibulin! Sug på den! Synd att han är gammal och troligtvis lägger ner snart (ja, spelarna slutar ju när de börjar bli till åren/hamnar i en situation där ingen vill ha dem).



Imorgon har jag tänkt börja med min blogg (läs: dålig disciplin längre upp). Jag vet att jag skrivit det förr... men imorgon ska det börjas. Jag ska inte behöva be Linda hota med att försvinna ur mitt liv och liknande för att saker ska hända! Tänk om jag skulle lyckas svika och hon måste genomföra hotet? *ryser*

Och idag vann Brynäs igen, femte gången av fem mot Luleå den här säsongen. Underbart fint! Matcherna mot Luleå är nästan alltid tråkiga, och idag var inget undantag! Men när det skramlar in 3p och en seger är det uppskattat! Idag var inte Brynäs på tå, men det var målvakten och i synnerhet stolpar och ribba som räddade det hela från att bli 2-4-torsk eller värre.

Note to self: doggy!

Tada!

Att stämpla sig

Igår på lunchrasten var jag iväg till Telia för att fråga om den mystiska prisskillnaden mellan att köpa en iPhone i Telias butik, och att köpa hos The Phone House.

Inget av priserna är väl direkt lockande egentligen, men när det skiljer 2500kr i två olika butiker, för SAMMA abonnemang och SAMMA mobil. :S Hos Phone House kostar den, seriöst... 9300kr, hos Telia 6800 :S.

Det gäller alltså ett erbjudande som finns, "Telia Prata På Mobilsurf Alltid" och en iPhone 3GS 16Gb. Som om man går mellan två butiker alltså kan skilja så mycket... undrar var man väljer att köpa den då? o_O

I mitt fall kändes det i alla fall mest lockande i Telias butik. Där det för övrigt kostade 1000kr till för 32Gb. Vilket i sammanhanget, om övervägandet att betala 6800 över 2 år finns, då känns det som att en tusenlapp till kan vara okej, med tanke på att minnet inte går att uppgradera i efterhand.

Men ja, tanken är att betala 4000kr i butik och sen runt 140kr i månaden. Vilket är mer än en hundralapp mindre i månaden än jag betalar för min mycket efterblivna telefon jag använder just nu. Och jag trooor jag blir nöjd om jag gör det här köpet... MEN

Jag känner mig ganska prylbögig, jag vet inte om det är värt att köpa den för att höra kommentarer från personer vars åsikter jag trots allt bryr mig om, åtminstone tillräckligt för att ta åt mig och få en känsla av att jag gjort något dumt, vilket det trots allt inte känns som det skulle vara...

Den har allt jag önskar mig av en mobil just nu och sådär... what to do? :( Jag var ju så pepp... jag vill vara pepp!

Jag vill inte bry mig för mycket om vad andra tycker och tänker... men det säger sig själv att jag, om jag köper kommer få höra saker jag inte vill höra...

För övrigt, mitt i allt detta tjatter om telefon så finns det förhoppningar om att träffa Linda i mars, vilket jag hoppas blir av, även om vi inte tittat närmare på saker och ting än. Den som lever får se, jag vet i alla fall att jag ser fram emot det redan!

Time to go to work!

Prylkåt!

Jag är prylkåt just nu! Jag vill bygga en dator... jag vill ha en iPad... jag vill ha en mobil.

Men tacka gudarna för att jag inte är så mycket för spontana inköp i de prisklasserna! Situationen ska synas i sömmarna och behov/pris m.m. ska tänkas igenom noga innan jag vet vad det blir.

Just nu är jag dock väldigt, väldigt sugen på en iPad! Det dröjer lyckligtvis ett tag innan den kommer så jag hinner tänka över och forska kring det riktigt.

Eftersom jag var lite sugen på iPhone så... kom ju det här väldigt... olägligt... eller lägligt! Vad man vill! Jag ser det som lägligt, eftersom jag tror en iPad kommer passa mig bättre! Större och så! (Storlek har betydelse ibland...)

Jag ber om ursäkt för tråkiga bloggar just nu! Imorgon siktar jag på att börja fixa min handgjorda blogg, och förhoppningsvis kommer den bli fin, och inläggen som skrivs där likaså!

RSS 2.0