Vet inte vad jag ska skriva...

Men jag måste ju blogga? Ja, det måste jag!

Nu bloggar jag... och tittar på Polisskolan 2... och äter någorlunda nybakt lalaboll!


Det har varit en ganska lugn och skön helg känns det som. Vi har varit iväg och handlat lite, fikat, spelat och sett film och ätit god mat! Hur mycket mer kan man önska sig? Inte så mycket!

Nu har jag en heeelvetes vecka framför mig, men därefter väntar en helt ledig sådan och det ska bli grymt skönt!
Vara hemma och slappa och då och då lyfta något finger i matlagning, bakning och städning!

Kul att baka något medan sambo-Linda är i skolan och är i skolan och donar! Suprise-muffins och sånt! :D


Seg seg seg!

Seg igen!

Nu är det helg, en pizza har ätits och det har även handlats en massa idag. Förlorade min Scan-oskuld på Ica under besöket och det gick ganska bra. Hade råkat missa att betala ett äggpaket visade det sig i kontrollen, men det löste sig.

Sedan jag skrev sist antar jag att en del hänt... jag har jobbat en nattvecka och är numer ledig till måndag 14:00 då jag åter ska iväg till min maskin och köra. Men det vill jag inte tänka på nu!

Linda har spelat massa Red Dead Redemption och det är kul! Det är ett mysigt spel och även om vissa uppdrag (läs: de flesta) är ganska lika varann (man ska skjuta fler och fler och fler gubbar, ju längre spelets handling tar sig).
Men det är ett så förbaskat öppet och FINT spel att rida runt i att det omöjligt går att göra annat än att mysa.

Jag är fortsatt kär i Starcraft 2, även om det gått lite tungt på slutet.
WoW står lite på stand-by nu, ibland får jag lust att tassa runt lite och greja. Men det mesta nu handlar om att Cataclysm ska släppas. Och ännu finns ju inget riktigt release-datum utan det är bara att hoppas att 4:e kvartalet 2010 stämmer någorlunda!

Och igår var vi på hockey! :D
Det var roligt, även om jag fick ha lite dåligt samvete för att jag inte var tillräckligt informativ med temperaturen i arenan. Något som ledde till att Linda satt där en aning underklädd och frös hela tiden, vilket såklart drog ner helheten. Men bortsett från det tror jag det hela var rätt lyckat. Jag vet inte vad jag väntat mig, men det kändes i alla fall som det blev bättre än jag vågat tro, vilket är fint!

AIK kommer sist i elitserien. (säger som alla andra... men nu har jag ju i alla fall sett varför!)

Seg har jag varit

Det har varit dåligt med bloggande på sistone. Inte p.g.a. brist på saker att skriva, utan snarare brist på tid att skriva saker... eller... kanske inte ens det? Utan bara allmän... brist på ork att skriva! Livet fungerar bra ändå... men det är ju kul att skriva av sig ibland!

Nu bor ju i alla fall Linda här! Det är trevligt! Det syns i hennes blogg betydligt mer än vad det synts i min (logiskt, jag har ju inte skrivit så flitigt, nej!).

Jag håller just nu på och vänder på dygnet lite. Imorgon ska jag jobba från 17:45 - 05:45. Så för att inte vara helt död under natten håller jag mig uppe längre än vad jag normalt skulle göra. Resterande vecka är det dock bara 22:15 - 05:45! Men det ska bli mycket trevligt att gå nätter igen.

Och det ska bli intressant att se hur det fungerar att jobba och ha sambo och sånt! Förmiddag är ju normalt, jag går bara upp tidigare... men är sen hemma och livet är ganska normalt! Under eftermiddag- och nattveckan blir det ju lite speciellt, inte minst under nattveckan. Jag räknar lite halvt med att vara hemma, nyduschad och i sängen... någon gång runt 06:30 i alla fall. Sen sova till ~11:30-12:00 någontingish!

Sex spel turas om att slåss om min uppmärksamhet med. Starcraft 2 är mycket, mycket trevligt och jag tycker 10:orna det fått i omdöme av (speltidningen) Levels nördiga skribentcrew.

Då och då görs ett litet inhopp i WoW. Jag har kommit fram till att mycket av det jag gillar med WoW har sin grund i LAN:et med Cicci, Peter och min käre bror. I was such a blueberry back then. Och det gillar jag.
Jag känner mig omåttligt skum när jag inser att jag får små impulser som säger typ... "Vore det inte lite mysigt att questa där en stund?". Det känns geekigt, men samtidigt så är det mycket avslappnande!

Nåja, det var 2 av 6... 3:e av 6 är Red Dead Redemption... pang-pang i the wild, wild west! Brutalt och roligt!

"Jag råkade skinna hästen!"

4:a av 6 är inget mindre än NHL 10, behöver en liten dos hockey ibland.
5:a av 6 är Final Fantasy 7, världens bästa spel... överlägset!
6:a av 6 är Tiger Woods PGA Tour 11, spel med golf-Tigern där fokus ligger på de 18-hål som golfbanan består av och inte hålen han jagar på fritiden...

Och på torsdag ska jag och Linda på hockey! Träningsmatch mellan Brynäs och AIK. Det är lite roligt hur alla AIK/Djurgårdsfans håller på. Men just AIK är väl ändå värst antar jag, med sin Black Army i ryggen, vars slogan "Må de hata oss, blott de frukta oss" skriker snusande tonårsfjortis med för lite moderskärlek lång väg.

De vill vara hatade... men glömmer en sak. Okej, supportklubben är säkert hatad av många... men det är ändå vad spelarna som representerar AIK som spelar matcherna. Ingen fruktar AIK mer än något annat lag. Det är snarare tvärtom i nuläget, AIK är tippad i botten av... alla utom de som hejar på AIK antar jag.

Nåja, nu ska jag kolla lite Aftonbladet, sen blir det tandborstning och sömn!

Fuktigt!

Nu är det stopp i min lilla maskin eftersom det är för fuktigt i luften. Första gången det händer sedan "tältet". Nåja, det är en ursäkt att börja lugnt, och det var välkommet idag.

Förmiddagsskift är annars rätt fina att jobba! Men själva uppvaknandet med sambo (<3) kvar i sängen är inte pepp! Det blir visserligen ombytta roller de flesta veckor sen... men jag ska försöka masa mig upp i tid. Men självklart kommer det dagar då det är svårare.

Nu ska ja sätta mig och klura på något!

Tadaa!

Uppföljning

Idag har jag varit... ganska duktig ändå, känns det som. Helt nöjd är jag inte... det kan alltid göras mer och bli finare och sånt.

Det som är kvar att göra är att diska lite/göra fint i köket. Dammsuga överallt och plocka undan sånt som ligger framme fast det inte finns en anledning.

Imorgon är det förmiddagsskift. Det betyder upp och hoppa vid 04:50, sen iväg och inleda den första veckan på mitt kära 4-skift. Det kommer bli skönt, även om jag fortfarande drömmer om att komma tillbaka till mitt gamla jobb (där det är 5-skift nu <3 ) Men med nuvarande krav på snurr i maskinen jag jobbar i kommer det troligtvis bli 5-skift även i maskinen jag jobbar i nu.

Det är något magiskt med 5-skift. Även om jag inte gått det mer en i en skiftcykel så har jag fina minnen från sommarjobbarna 2008, då de flesta av de jobbade just 5-skift. En per skiftlag, samt i kontinuerliga-2-skiftslagen som jag jobbade i. Det blev någon övertidsnatt här och någon övertidsnatt där när någon var ledig och då var det faktiskt riktigt trevligt att jobba. Även om jag inte drunknade i arbete så var det en förbannat trevlig tid!

Well well! Borde diska och göra lite vettiga saker.

Imorgon dyker Linda upp med sitt flyttlass, som om jag fattat rätt består till störst del av böcker! Dock blir det ett besök till Ikea för köp av en byrå som hon ska ha bredvid sängen. Det blir bra! Sen flyttpizza! (minns själv att jag köpte en sån i Växjö... en kebabpizza med pommes på)

Sen får vi väl hålla oss sysselsatta med film/Guitar Hero/whatever floats... our boat!

Woho! Jag och Mange vann för övrigt en väldigt fin match på Starcraft 2 idag. Vi gjorde proceduren kort med våra motståndare som blev paff som alltid när vi började bygga ett... anfallande försvar inne i deras eget läger. Vilket alltså leder till att de inte kan bygga sin bas eftersom våra byggnadet skjuter sönder allt de bygger. Fint!

Och så en sak till... jag funderar på en till blogg! Eller ja, jag har ju länge funderat på mer.

Idéerna är två, jag har planer på att göra en blogg där jag i huvudsak tänker fokusera på att kommentera andras bloggar, i syfte att få kommentarer tillbaka och så ska det rulla på så. Jag är även pepp på att skriva mer om hockey! Har en känsla av att... äh! Jag skriver det här sen! CS-manager-inlägget får vänta, det kommer ändå en ny version snart så skriver jag nu kommer stora delar att vara totalt värdelösa nu ändå. That's that!

LOL

Ett inlägg om CSM... tjoflöjt du! Det blev det ju mycket av! Men jag lovar att det kommer... men troligtvis inte idag.

Jag har lite smått panik! Det är nog båda befogat och... inte! Jag borde plocka med allt för fullt! Det finns helt klart mycket att plocka med! Jag tänker dock begränsa min ansträngning till att göra följande:

  • Göra plats för Lindas kläder i en garderob (höll på att skriva "Göra plats för Linda i en garderob"... vilket iofs hade fungerat med, men också kunnat låta aningen brutalt om det tolkats fel)
  • Städa allmänna utrymmen (de som Lindas syster och far kan tänkas komma i kontakt med, hands of my inofficial stök)
  • Tömma kylskåpet på pinsamt daterade varor (det är väl inte datumen i sig egentligen, utan att jag låtit dessa passera med väldigt god marginal bara...)

Apropå det sista kom jag att tänka på när jag fick out-of-town-besök av en vän under tiden i Växjö... jag hade städat så noga... tyckte jag... och t.o.m. rensat ur kylskåpet från pinsamheter... TRODDE jag. Men nog lyckades vi hitta mögliga tomater som låg och myste där inne sen ändå... jag är inte så mycket för att skämmas. Men att städa ur kylskåpet och missa mögliga tomater... det är fan illa!

Har haft en trevlig vecka nere på Bästkusten med! Ett inlägg om det kommer när jag känner att jag har läget under kontroll. Och det blir väl när de tre ovannämnda sakerna börjar bli klara. Ska hinna med ett besök med mat och lite socialt med päronen också.

Mor är ju lite orolig av sig att hon inte kommer se mig så ofta som hon är van. Vilket är alldeles riktigt! Men jag har i alla fall lovat att komma förbi lite då och då när det passar! Inte minst i vinter om jag inte själv beslutar mig för att lägga pengar på Säsongskortet så jag kan se hockey hemma, för då måste jag dit och titta!

Det är för övrigt träningsmatch mellan Brynäs och AIK den 26:e augusti! Är mycket pepp på att gå. Kanske är det (äntligen?) dags att dra med fröken på matchen det var prat om hela förra säsongen (eller, det pratades väl inte så aktivt... men jag hade lovat!). Det fina med matchen är att det istället för 200-255kr/person endast kostar 100kr att gå, och det är ju fint! Problemet är att jag kan bli lite sen till jobbet, eftersom jag jobbar natt den veckan och antagligen har ~1 timme på mig att ta mig från arenan till jobbet, vilket kan bli klurigt. Men bara jag meddelar att jag blir lite sen ska det nog gå bra! En annan sak som måste passa är ju att Linda ska ha något tråkigt på nollningen hon inte vill göra. Det både hoppas jag och hoppas inte! Det vore absolut bäst om nollningen lockar, känner jag i största allmänhet, men självklart vore det också roligt att gå på matchen! Har jag tur vill någon annan gå annars!

Nåja, nu måste jag fortsätta med mitt stök... eller... motsatsen till det är det väl egentligen tänkt att det ska vara.

CSM!

Jag har ju i princip aldrig skrivit något om mitt CSM-spelande här (okej, nu lät det där som att jag behöver prata av mig om ett beroende eller något...)

Men faktum kvarstår... snart har jag ingen att prata om det med längre! Min vän Kristoffer lägger ner... imorgon!

Vad ska jag då göra? Jag tänker ju inte sluta i alla fall! Jag har spelat sedan strax innan gymnasiet... så det är några år nu!

Men jaha... nu ska jag iväg och hinner inte skriva mer. Men ett utförligare inlägg kommer ikväll (om jag orkar).

[www.cs-manager.com]

RSS 2.0