Det verkar inte bättre...

...än att jag ska skaffa en hemsida med tillhörande blogg!

Har tänkt på det förr men det har inte blivit av. Nu ska jag försöka koda ihop något själv. Det är så pass avancerat det blir i alla fall. Inget program som sköter koden som det känns. Jag vill ha 100% kontroll över det jag gör, så jag kan sköta allt på bästa sätt! (vilket kan bli klurigt med ett program som gör koden)

Hemsidan är tänkt att innehålla allt möjligt. Det kommer bli en del olika saker och... det kommer säkert intressera en jävel, åtminstone inte förrän jag själv vet exakt vad det ska satsas på mest.

I övrigt så är det nu inte alltför lång tid till Linda kommer hit. Det gillar jag!

Apropå att gilla så kanske jobb är på g! Det känns en aning skumt att få jobb genom pappa, men vad gör man i dessa tider. Det är ett ganska intressant jobb i alla fall och det blir säkert intressantare ju mer man lär sig.

Brynäs vann mot Färjestad igår! Det är trevligt, det var 7(!) år sedan det hände på bortaplan. 17 raka hemmasegrar för Färjestad fick sitt slut igår. Livet är härligt! Undrar hur många vars oddset-rader failade med Färjestad? Många!

Sitter just nu och avvaktar lite lätt att klockan ska bli... "dags att laga mat"-tid! Jag ska sitta och titta på hockey idag med som det ser ut! Följa mitt Dreamteam och äta citronpasta.

Såg igår att en i studion på hockeysändningen gjorde en spaning på nästkommande vecka. Och det ska jag göra med, har jag bestämt. Det verkar roligt, även om ingen kommer bry sig om min spaning. Kul i vilket fall! :D

Grattis mig!

För att jag är så sjukt seg med att blogga! Jag kan konstatera att 3 personer läser min blogg och det är ju faktiskt 3(!!) personer!

Very well... :$

Jag har i alla fall kommit fram till att jag är ett stort fan av... gruppdynamik och sånt, eller vad man ska säga. Att få en grupp att fungera, att bidra med det man kan till en grupp och sådär. Placeras man på fel plats blir resultatet därefter, men även den minst gruppiga av person kan placeras på en positition där denne trivs så bra att det blir bra.

Ett exempel är mina två spelade matcher med mitt lag i innebandy. Första matchen var jag taggad, ville komma in och göra mål (det vill väl alla som är forward göra lite då och då). Men eftersom jag var sen och det fattades en BACK... så fick jag spela där. Jag gjorde väl så gott jag kunde och... samspelet i försvaret var väl inte det bästa, vilket visade sig vid några tillfällen. Jag kände mig som spelaren som motståndarna ser en svaghet i... "gå där, han är osäker". Inget roligt läge att vara i. Vi vann matchen med 7-5 i alla fall.

Senaste matchen fick jag dock vara forward och... nä, det blev inga mål nu heller. Men det är ändå intressant att komma till insikt med saker. Visserligen mötte vi ett lag som var ganska överlägset, resultatet skrevs till... 2-X (jag vet inte hur många mål det blev till slut, ~10 iaf). Men nog hittade jag min roll i laget. Nämligen att vara dryg mot motståndarna. Vi skapade inte mycket framåt sett över hela matchen. Men några få frislag blev det och jag fixade 4-5 sådana, samt en utvisning på en spelare som var för hårdhänt i en närkamp. Utöver det försökte jag punktmarkera min spelare i försvarszon (d.v.s en motståndarback som letade skottläge). Det gick inte prickfritt, men sen ska man ha i beräkning att orken var liiite sisådär emellanåt då vi var 8 spelare+målvakt, medan de vi mötte var ~15+målvakt. Vi hade inte ens två hela kedjor, utan vi turades om att hoppa in på planen. Verkligen idealiskt! :P

Men det var sjukt roligt i alla fall och jag längtar till nästa match som fan! Jag ska dessutom försöka få med bror dit, samtidigt som min kompis Peter sagt att han ska dyka upp med. Så det blir riktigt skoj tror jag! :)

Idag är det besök till päron som gäller igen. Går allt som planerat blir det Morden i Midsomer, Brynäs - Södertälje och Transformers 2, sen hem igen. Oj, givetvis blir det mat någonstans där också! Innan hockeyn most likely!

Wah, färdigbloggad för idag! (eller nu i alla fall)

Edit: Oj, det var jag ju inte alls! Jag måste ju såklart tacka (min söta) Linda som började prata om att öppna router-portar och sånt. Tack vare det går det numer mycket snabbare att ladda hem saker för mig. Har inte haft koll på sånt innan, och jag kan väl inte påstå att jag är någon guru nu heller. Men det verkar fungera och det är ju trevligt! Får forska mer i sånt, det är alltid kul att lära sig nya saker! :D

Ful blogg vafan!

Ja, jag har inte skrivit på ett tag... IGEN! För min blogg är så fruktansvärt jävla ful :@

Jag blir inte taggad, jag bryr mig inte om den när jag inte tycker om den! Det jag tycker mest om med den är att jag laddat upp en del bilder som flashar lite. Men i övrigt är det ju dött... trist, bedrövligt!

Det hela är egentligen blog.se:s fel! Inte blogg, utan blog.se... såg en blogg från blog... eller det kanske blir en blog från blog.se. Den var mycket finare än det känns som en blogg här kan bli, om man inte är extremt petig och pillar allt precis som man vill ha det!

Mallarna på blog.se verkar mycket roligare (även om jag inte kollat än...). Åtminstone finare från grunden, behovet att på något vänster försöka hitta rätt bland mina tankar kring hur jag vill att det ska se ut blir inte lika... närvarande!

För övrigt saknar jag Linda! Och livet är ganska bra nu! Det är långt ifrån problemfritt, men som sagt, det kunde vara värre, och de viktigaste grejerna bra nu! D.v.s. att det känns bättre med Linda... och ja, hmm, det är väl det som hänt! Och jo, såklart Fick mina papper påskrivna idag från försäkringskassan! Så nu får jag pengar! Det har jag varit lite orolig för fram till idag, men det gick bra! Dessa två saker har underlättat mycket.

Som om inte det vore nog har jag promenerat mycket på sistone, samt spelat innebandy och jag känner redan att jag är mycket piggare och mår bättre av att få fart på kroppen! :) Träning ikväll igen!

Vinkar till alla eventuella läsare... ni är väl få, men lämna gärna ett ord åtminstone, vore kul att veta vilka ni är! <3

Åh, musik!

Inte för att jag egentligen har något viktigare att skriva, det har jag säkert egentligen. Men nu måste jag skriva upp några låtar att rekommendera för folk som... vill ha musik rekommenderad och råkar titta förbi!

För folk med Spotify räcker den här länken:
http://open.spotify.com/user/tobbish/playlist/2lP7tEG1Y8Ppnjg8QC1U1b

1. Muse - Uprising
2. Alter Bridge - The end is here
3. The Sounds - Living in America
4. Soundgarden - Black hole sun
5. Muse - Exo-politics
6. Guns N' Roses - Sweet child o' mine

Så ser det ut! Bra musik I thinks! Njut! :)

Jobb, jobb, ge mig jobb!

Jag vill ha ett jobb!

Hade träning igår och det gick rätt bra, även om jag blir trött som ett as och det känns som jag ska spy. Känner mig dessutom som en fiskande Pavel Brendl som dyker på mål så fort laget får bollen och vänder spelet, sen är jag så trött att jag inte orkar springa tillbaka. Men i den tajta matchen som slutade 14-15 gjorde jag 3 mål och passade till 4. Helt okej med tanke på hur lat jag kände mig. Alla målen gjordes med en hand på klubban dessutom... vilket iofs inte säger så mycket när de gjordes i ett litet mål med en liten trähistoria som målvakt!

Sovdags snart! Imorgon väntar en allvarlig dag!

Följande ska göras:


1. Möte med jobbcoach 11:00
2. Anmäla min cykel stulen hos polisen
3. Baka lalabollar (chokladbollar för er som inte kan svenska!)
4. Städa! (Behövs alltid!)

Det kan bli ett besök hem till päronen med om jag är på det humöret. Väntar fortfarande på min Criminal Minds-box! Längtar!

Sen längtar jag till Linda kommer hit igen, 10 december någon gång? Maybe yes? Hope so!
Edit: Saaaknar Linda! <3 :(

Men ja, sovdags var det! I

RSS 2.0