4.0 och annat

Igår var jag på Clash of the Titans minsann! Den var... okej! Det återstår att se hur den känns att se på tv/DVD sen, troligtvis lättare att hänga med i. Men det kändes som den var lite för hattig (fick upp en bild av Johnny Depp som The Mad Hatter i huvudet).

Introt var väldigt stiligt faktiskt, men sen avlöste den ena för mörka scenen den andra ryckiga scenen och det kändes som allt skulle gå så fort! Visst, det tar väl en jävla tid att mucka med gudar egentligen, men det påskyndades ändå lite väl!

Den största ljuspunkten var väl annars karaktären "Io" [aj-oh] som precis som herrn i huvudrollen är en halvgud. Hon påminner mycket om en favoritkaraktär i Harry Potter! En viss Luna Lovegood!

Men ja, något oplanerat så blev det fika innan, eller ja, fikat var väl inte det oväntade, utan att fader- och broder-Cicci var med. De skulle kolla på fotboll, så det var därför de var med också. Jag kan inte låta bli att se vissa likheter mellan fadern och karaktären John Bridges i The Italian Job! Men ja, det var trevligt i alla fall. Mitt fika bestod av två toast med pesto och mozzarella, med en manligt rosa smoothie till!

Det är onekligen en biofylld period som är på ingång. Att 2010 kommer bli ett personligt rekordår vad det gäller biobesök råder det inga tvivel om! Det finns fortfarande 4-5 filmer som kommer inom 40 dagar!

Kick-Ass, Ironman 2, Invictus... och två till! :P

Kanske skrev om det tidigare, men det ska fortfarande bli mycket grevligt när OS 4.0 släpps till iPhonen. Att inte behöva stänga av t.ex spotify för att svara på ett SMS och sådär! Multitasking är inte den starka sidan annars. Mycket välkommet!

Kommentarer
Postat av: Linda

Borde spara biopengar till tågbiljetter hallå :@

2010-04-20 @ 10:58:07
Postat av: Linda

orka att mina kommentarer inte syns.... :@

2010-04-20 @ 11:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0