WoW börjar förlora sin charm

Det behöver inte vara något dåligt visserligen. Men jag kan inte låta bli att sakna tiden då man faktiskt hade lite spelare runt sig när man gjorde quest på låg level.

Som det är nu är man allt som oftast helt ensam med en massa mobs. Alla toklevlar till 80, och väl där så blir det instanser, instanser och åter instanser. Visst är instanser kul, jag gillar det själv mycket. Men det är delvis för att det just är så otroligt livlöst på alla ställen utom i städerna.

Träffar man på någon motståndare när man är ute och tassar med sin lvl 20 kan man ge sig fan på att den man träffar är 80, för 80% av alla karaktärer man ser verkar vara 80.

Att få ihop en grupp till en instans i Azeroth är mer eller mindre omöjligt. Det finns inga healers, det finns inga tanks, det finns knappt dps att hitta om man vill gå Zul'Farrak eller ens SM eller Razorfen Down. Vill man gå ska man helst vara minst 3 pers som känner varandra, och med lite tur hitta det som behövs för att gruppen ska fungera. För enkelhetens skull är det bra att känna/vara en healer eller tank, för sånt är mer eller mindre omöjligt att hitta.

Charmen med att ta sig upp i levlarna försvinner när man inte får njuta av alla moment, eftersom det är så bråttom för alla att ta sig upp att ingen stannar upp och njuter det minsta.

Nåja, ett whine-inlägg om att WoW är ocharmigt, vem hade trott det? O_O

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är bara för att jag inte spelar längre ;>

2009-10-20 @ 14:07:09
URL: http://vidgadevyer.blogg.se/
Postat av: Tobbish

Det kan nog vara en bidragande orsak ja! :o

2009-10-22 @ 10:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0